Make the most out of your ingredients
title image

Peren met kruidenkaas

Peren met kruidenkaas

Empty the Fridge - Peren met kruidenkaas

Teveel peren?

Peren met kruidenkaas zijn voor de verandering eens een hartige manier om fruit klaar te maken.

  • Schil de peren.
  • Snijd ze in 2 en verwijder het klokhuis.
  • Bestrijk elke helft met een laagje kruidenkaas.
  • Rol er een schelletje spek rond (optioneel).
  • Bak de peren in een voorverwarmde oven tot ze gaar zijn en de kaas een krokant korstje heeft

Heerlijk bij varkensgebraad met pomme duchesse ‘on the side’

Empty the fridge - Pomme duchesse

Pomme Duchesse

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 55 minuten
Keuken Frans
Porties 10

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Warm je restje gekookte aardappelen of puree op met een klein beetje melk.
  • Zorg ervoor dat je een fijne puree hebt en klop er vervolgens de boter het losgeklopte ei, peper en zout en de nootmuskaat door.
  • Doe deze luchtige aardappelmassa in een spuitzak.
  • Vet een bakplaat in met een beetje boter en spuit er met de spuitzak torentjes aardappelpuree op.
  • Bak de pommes duchesse gedurende 25 min in een op 200°C voorverwarmde oven.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment: